fbpx

Lagerhall

En lagerhall kan användas som tex tälthall, varulager, bilhall, verkstadslokaler, bulklager, flyghangar eller idrottshall.

Här på Halltec har vi lång erfarenhet av att leverera förstklassiga lagerhallar för temporär lagerhållning. Hur länge något “temporärt” ska bestå varierar från gång till annan, och vi har lösningar för alla tänkbara behov. Välj den finansiering som passar bäst – hyr, köp eller leasa!

Vi har möjlighet att skräddarsy en lagerhall helt utefter kundbehov och komplettera med en uppsjö tillbehör. Under många år har vi haft nära samarbete med några av Sveriges bästa leverantörer av portar, avfuktningsaggregat, isolering, värmesystem och finansieringslösningar.

Grundlösningen för alla våra tälthallar är en fribärande fackverkskonstruktion i galvaniserat stål som ger stora och pelarfria lagringsytor. Tälthallarna finns som standard i bredder från 10 till 40 meter. I princip kan de byggas hur långa som helst. Det är enkelt att förlänga eller korta av hallen efter olika förutsättningar. Olika typer av fasader kan väljas för att passa in i omgivningen, eller för att öka intrångsskyddet.

Alla tälthallar från Halltec är noga framtagna för det krävande nordiska klimatet, med svensktillverkat galvaniserat stål egenproducerat i de värmländska skogarna. Den kraftiga stålstommen kompletteras med en noga utvald och robust PVC-duk. Andra alternativ till fasad är bland annat plåt. Vi uppfyller alla de krav som ställs i Eurocode, är certifierade enligt SS-EN 1090 och levererar CE-märkta stålkonstruktioner.

Gör som bland annat Stora Enso, SSAB och Ramirent – anlita Halltec!

Klicka här för kostnadsfri offert

Pris lagerhall

Pris på en lagerhall från Halltec beror bland annat på storlek och de tillbehör som hallen utrustas med. Genom att tillsammans göra en förhandsanalys där vi går igenom ert projekt kan vi i förhand lämna ett så korrekt pris som möjligt och samtidigt ha förutsättningar att möta alla era behov. Denna analys är självfallet helt kostnadsfri och fungerar som ett led i vårt arbete med att varje Halltec-kund ska vara nöjd.

Vi bygger hallar som håller! Självklart anpassas våra lagerhallar och tälthallar efter de vindlaster och snözoner som krävs på din byggnadsort. Undrar du vilken snözon som gäller i din kommun? Klicka här för att se Boverkets karta över snölastzoner.

Medarbetare på Halltec:
“Det mest kostnadseffektiva lagret är en hall som är tät, har en bra port och en avfuktare av bra kvalitet. En klar fördel med våra lagerhallar är den långa livslängden och den korta avskrivningstiden.”

Hyra lagerhall

Lagerhållning kan för många företag vara stor kostnadspost. Genom att hyra en lagerhall från Halltec behövs inga större investeringar göras, vilket frigör kapital till annat i verksamheten. Ytterligare fördelar med att hyra lagerhall från oss:

 • Snabb process – från tanke till byggt lager
 • 100% avdragsgillt
 • Frigör kapital, som annars binds
 • Enkel och förutsägbar budgetprocess
 • Enkel förlängning av avtal om så behövs
 • Möjlighet att köpa lös hallen till marknadspris

Av erfarenhet från kunder som hyr lagerhall av oss är den vanligaste hyresperioden minst ett år, men vi erbjuder även kortare hyror. Vi har regelbundet hallar på lager för omedelbar leverans!

Köpa lagerhall

En lagerhall från Halltec är en kostnadseffektiv lagerlösning och ett smart alternativ till permanenta byggnader. Att skapa lösningar för sitt företags lagring och logistik behöver inte vara förknippat med dyra investeringar i permanenta lokaler, som eventuellt inte ens fordras i framtiden. Få en kostnadsfri offert redan idag!

Tillbehör och tillval

Inte sällan är tillbehören och den utrustning som lagerhallen kompletteras med lika viktig som själva hallen i sig. Genom vår långa erfarenhet i branschen är vi en utmärkt rådgivare och ett bollplank i er strävan mot att finna vad som passar er verksamhet bäst, samt att få ut så mycket som möjligt av er tälthall. Här är några exempel på tillval:

 • Avfuktning
 • Isolering
 • Olika sorters belysning
 • Portar och dörrar
 • Värmeaggregat

Under många år har vi samarbetat nära med några av Sveriges bästa leverantörer av portar, avfuktningsaggregat, isolering, värmesystem och finansieringslösningar. Detta gör oss till en mycket trygg partner vid anskaffning av lagerlösningar.

Service

Våra erfarna och utbildade montörer ser till att våra lagerhallar monteras. Vid behov utför vi även service och underhåll.

Nödhjälp

Plötsligt förändrade förutsättningar? Nya lokalbehov kan uppstå snabbt. Våra lagerhallar är flexibla till sin konstruktion och kan byggas upp snabbt.

Produkt

Vi levererar tälthallar med CE-märkta, svensktillverkade takstolar och sadelfackverk från Deje Stål AB i Värmland.