Halltec i Sverige AB bildades i september 2003. Vi utvecklar, producerar och levererar lagerhallar och tälthallar för lång- och kortsiktigt bruk, för försäljning och för uthyrning. Vi utgår från Dalarna men våra kunder finns över hela världen.

Vi har många år i branschen, tillräckligt många för att känna oss en aning gamla när vi pratar högt om det. Men det gör oss också lite stolta, för tack vare det kan vi hjälpa våra kunder med lösningar som är både funktionella, smarta och nyskapande. Om det behövs vill säga. Vi har också helt vanliga lagerhallar att hyra, köpa eller leasa.

I juni 2005 såldes Halltecs verksamhet till De Boer Scandinavia AB, och fram till årsskiftet 2012-2013 bedrev vi vår verksamhet där. För att bättre och snabbare kunna möta våra skandinaviska kunders behov köpte Halltec tillbaka den del av De Boers verksamhet som består i att utveckla, producera och leverera lagerhallar och väderskydd. Vi har ett kompetent team med lång erfarenhet och därmed möjlighet att tillgodose varje kunds behov och skräddarsy en lösning som passar bäst för det aktuella uppdraget.

Som kund hos kan du förvänta dig:

  • –– Kvalitét! CE-märkt svenskt stål.
  • –– Hallar som håller, anpassade efter dina behov.
  • –– Engagerade och certifierade medarbetare
  • –– Miljö- och säkerhetsarbete
  • –– Leveranssäkerhet

Anlita oss som helentreprenör eller nyttja delar av vår kompetens. Våra medarbetare har kompetens inom konstruktion, produktutveckling, projektledning, svetsning, montage och ekonomi. Vi kan genom samarbetspartners erbjuda tjänster som BasP/BasU, brandskyddsdokumentation, bygglovsansökningar och finansieringslösningar. Vi är certifierade enligt A3 Cert EN 1090-1.

             

Service

För oss på Halltec är service en självklarhet. Från första kontakt till färdigställd produkt. Våra servicetekniker har självklart alla certifikat och utbildningar som behövs för att kunna montera en lagerhall eller paviljong på ett säkert och effektivt sätt. Vill du koppla ett serviceavtal till projekten erbjuder vi det som är lämpligast för din hall. Vi är anslutna till ID-06 och SSG. Vi erbjuder genom samarbetspartners BasP/BasU på alla våra projekt.

Deje Stål AB

Som ett led i vårt miljöarbete erbjuder vi svensktillverkade stålprodukter från vårt dotterbolag Deje Stål AB. Takstolar och sadelfackverk produceras och galvas i Värmland efter våra konstruktioner. Stålet är 100% svensktillverkat och CE- Märkt. Tillverkningen i Sverige ger oss möjlighet till snabbare produktionstider samt kortare frakter. Det stämmer väl överens med vårt arbete för hållbar utveckling samt kvalitet att lita på!

Finansiering

Hyr, köp eller leasa en lagerhall från Halltec. Vi erbjuder den finansieringslösning som passar bäst för dig och ditt företag. Vi hjälper dig gärna med råd och vår finansieringslösning är lika flexibel som våra lagerhallar i sig.  Vi samarbetar med etablerade finansiella institut i Sverige. Vår Total Solution ger dig som kund en trygghet och helhet!