fbpx

Butikshall / mässhall

Använd våra lagerhallar som tillfälliga eller permanenta butikshallar eller mässhallar.

Våra tälthallar kan modifieras till en butikshall eller mässhall. Butikshallen kan användas som en temporär butik om behovet av utökad butiksyta uppstår. Mässhallen kan användas under kortare eller längre perioder, för utställningar, expon och mässor.

Grundlösningen för våra butiks- och mässhallar är en fribärande fackverkskonstruktion i galvaniserat stål. Väggarna kan bestå av en spänd kvalitativ PVC-duk, sandwichelement alternativ plåt. Vill du ha en uppvärmd utställningshall rekommenderar vi en varmluftshall med sandwichelement som väggar. Väggelementen är antingen isolerade med stenull eller PIR-skum. En stor fördel med väggelementen är den korta byggtiden, inflyttning kan ske tidigare än vid ett traditionellt byggande.

Våra flexibla och anpassningsbara hallar gör det möjligt att måttanpassa byggnaden efter befintliga lokaler. Vi erbjuder kundanpassade lösningar med upprullningsbara dörrar, personalingångar och glidande väggpaneler och anpassande klimatanläggningar.

En stor fördel med våra butikshallar är den korta byggtiden, inflyttning kan ske tidigare än vid ett traditionellt byggande.

Välj mellan att hyra, köpa eller leasa din butikshall, vi har rätt finansieringslösning för dig!

Referenser:
• Mässhall till Svenska Mässan i Göteborg

Service

Våra erfarna och utbildade montörer ser till att våra lagerhallar monteras. Vid behov utför vi även service och underhåll.

Nödhjälp

Plötsligt förändrade förutsättningar? Nya lokalbehov kan uppstå snabbt. Våra lagerhallar är flexibla till sin konstruktion och kan byggas upp snabbt.

Produkt

Vi levererar tälthallar med CE-märkta, svensktillverkade takstolar och sadelfackverk från Deje Stål AB i Värmland.