fbpx

Mässhall till Svenska Mässan i Göteborg

Under hösten 2008 utökade Svenska Mässan sin utställningsyta med 1.000 kvadratmeter i en tillfällig extra mässhall från Halltec.

2007 besökte 388.000 personer Svenska Mässan mellan januari och maj. Det var en ökning med 29 procent jämfört med samma period året innan. My dog, Båtmässan, På två hjul, Tur-mässan, Baby & barn och Eurohorse var några av de välbesökta mässorna varav flera slog besöksrekord. Även fackmässor som Automässan, Underhåll och Verktygsmaskiner var välbesökta.

Under hösten 2008 utökade Svenska Mässan sin utställningsyta med 1.000 kvadratmeter i en tillfällig extra mässhall från Halltec. Detta i väntan på den då planerade nya hallen som ökar Mässans yta med närmare 20 procent.

Mässhallen vi levererade mäter 21x44x4m och levererades med vita sandwichpaneler, glasfasad och ett tak i plåt. Interiört utrustades mässhallen med en avfuktare, belysning och värmefläktar för en behaglig temperatur för besökare och utställare.

Service

Våra erfarna och utbildade montörer ser till att våra lagerhallar monteras. Vid behov utför vi även service och underhåll.

Nödhjälp

Plötsligt förändrade förutsättningar? Nya lokalbehov kan uppstå snabbt. Våra lagerhallar är flexibla till sin konstruktion och kan byggas upp snabbt.

Produkt

Vi levererar tälthallar med CE-märkta, svensktillverkade takstolar och sadelfackverk från Deje Stål AB i Värmland.