fbpx

Mora väljer ishall från Halltec

Ishall i tältmodell från Halltec främjar Mora IKs ungdomsverksamhet

Utmaningarna med begränsade träningsmöjligheter på is har varit påtagliga för Mora IK genom åren, något som gått ut över ungdomarna i föreningen. Det har varit svårt för alla lag i föreningen att få regelbundna träningstider och stundtals har lösningen varit att söka istider i andra kommuner. 

Ishall av tälthall – en snabb och flexibel lösning för tillväxt

För att möta de långvariga behoven, och främja satsningen på barn- och ungdomsidrotten i Mora, valde kommunen att investera i en ishall från Halltec. Beslutet togs i februari 2023 och nu i november samma år tas hallen i fullt bruk. 

En ishall från Halltec uppnår samma funktionella värde som en traditionell ishall men går snabbare att bygga, är mer kostnadseffektiv och enklare att anpassa efter specifika önskemål.

I egenskap av totalentreprenör har vi på Halltec ansvarat för byggnationen av den nya ishallen, under samarbete med Siljans Schakt & Entreprenad och Unisport

Halltec tackar för det framgångsrika samarbetet och önskar Mora IK lycka till med sitt framtida arbete.

Är du i behov av en ishall, eller vill du veta mer om projektet i Mora? Tveka inte att höra av dig till oss: ring på 023-7022400 eller skicka ett mail till info@halltec.se.

Levererat:
• Tälthall 30-40 meters bredd • Isolerad tälthall - 20 års erfarenhet

Service

Våra erfarna och utbildade montörer ser till att våra lagerhallar monteras. Vid behov utför vi även service och underhåll.

Nödhjälp

Plötsligt förändrade förutsättningar? Nya lokalbehov kan uppstå snabbt. Våra lagerhallar är flexibla till sin konstruktion och kan byggas upp snabbt.

Produkt

Vi levererar tälthallar med CE-märkta, svensktillverkade takstolar och sadelfackverk från Deje Stål AB i Värmland.