fbpx

Tälthall

Flexibla tälthallar: Halltec ger dig utrymme att växa genom funktionella tälthallar för alla behov.

Bra funktion, Bra pris

En tälthall från Halltec är en smart och anpassningsbar produkt, som passar för en mängd olika lösningar och branscher – såväl vid permanenta som tillfälliga behov. Vi erbjuder högkvalitativa hallar som kan hyras, köpas och leasas, allt för att ge dig den mest kostnadseffektiva leveransen och finansieringen, till bra pris. Med över 20 års erfarenhet väljer du kvalitét, leveranssäkerhet och erfarenhet när du väljer Halltec som leverantör!

Klicka för att se vårt lager av tälthallar att hyra, köpa eller leasa

Vad är en tälthall?

Grundlösningen för våra hallar är en fribärande fackverkskonstruktion i galvaniserat stål, som kläs med en robust PVC-duk. Hallarna är populära inom många olika branscher: från industri, bygg och logistik till fullt utrustade idrottshallar. Med snabb etablering, möjlighet att förlänga, flytta eller demontera efter behov är våra tälthallar en bra lösning för många situationer. Standardmåtten sträcker sig från 10 till 40 meter i bredd, 3 till 8 meter i höjd och på längden kan hallarna byggas så långt som behövs.

Anpassa och optimera din hall

Tillsammans ser vi till att du får ut det mesta av din tälthall. Ett urval av populära anpassningar vi erbjuder är isolering, avfuktning, ventilation, belysning och uppvärmning. För idrottshallar, arbetsytor och lagerhållning av ömtåligt material rekommenderar vi våra isolerade tälthallar. På Halltec har vi egna konstruktörer, montörer och produktion under samma tak, vilket innebär att vi kan ta fram underlag, material och uppföra hallar utan onödigt långa ledtider.

På Boverkets hemsida kan du se vilken snözon som är relevant för dig.

Referenser:
• Lagerhall i Varbergs hamn • Tälthall blir idrottshall i Östersund • Tälthall blir idrottshall i Stockholm • Halltec Arena, Lugnet i Falun • Tälthall blir ishall

Service

Våra erfarna och utbildade montörer ser till att våra lagerhallar monteras. Vid behov utför vi även service och underhåll.

Nödhjälp

Plötsligt förändrade förutsättningar? Nya lokalbehov kan uppstå snabbt. Våra lagerhallar är flexibla till sin konstruktion och kan byggas upp snabbt.

Produkt

Vi levererar tälthallar med CE-märkta, svensktillverkade takstolar och sadelfackverk från Deje Stål AB i Värmland.