fbpx

Idrottshall

Våra lagerhallar kan modifieras till idrottshallar och kan då användas som tex gymnastikhall, fotbollshall, padelhall eller ridhall.

Våra lagerhallar kan modifieras till idrottshallar. De kan då användas som tex gymnastikhall, fotbollshall, bollhall, padelhall eller ridhall.

Idrottshallen kan stå klar på extremt kort tid och är flexibel i både byggsätt och finansiering.

Grundlösningen för våra idrottshallar är en fribärande fackverkskonstruktion i galvaniserat stål. Väggarna kan bestå av en spänd kvalitativ PVC-duk. För att värma upp en idrottshall är det första steget att sänka U-värdet genom att sätta dubbla dukar. En innerduk fästs på insidan av fackverken. Dubbla dukar kan reducera U-värdet i hallen från 5,0 till 2,5.  Om en idrottshall ska värmas i mer än två-tre år, eller om den ska värmas till höga temperaturer rekommenderar vi att använda sandwichelement som väggar. Väggelementen är antingen isolerade med stenull eller PIR-skum. En stor fördel med väggelementen är den korta byggtiden, inflyttning kan ske tidigare än vid ett traditionellt byggande.

Vi samarbetar med några av Sveriges bästa leverantörer av portar, avfuktare, värmesystem och finansieringslösningar. En klar fördel med våra idrottshallar är den långa livslängden och den korta avskrivningstiden.

Vanligtvis kan idrottshallarna byggas på befintligt underlag. Våra största idrottshallar kan kräva markarbeten.

Välj mellan att hyra, köpa eller leasa din idrottshall, gymnastikhall, fotbollshall eller ridhall, vi har rätt finansieringslösning för dig!

Referenser:
• Tillfällig simhall i Nacka • Idrottshall till skola i Norrköping • Ridhall i Upplands Väsby • Idrottshall till skola på Kvarnholmen, Nacka

Service

Våra erfarna och utbildade montörer ser till att våra lagerhallar monteras. Vid behov utför vi även service och underhåll.

Nödhjälp

Plötsligt förändrade förutsättningar? Nya lokalbehov kan uppstå snabbt. Våra lagerhallar är flexibla till sin konstruktion och kan byggas upp snabbt.

Produkt

Vi levererar tälthallar med CE-märkta, svensktillverkade takstolar och sadelfackverk från Deje Stål AB i Värmland.