fbpx

Idrottshall till skola i Norrköping

Den tillfälliga idrottshallen på 15x35x5m innehåller två salar.

I december 2016 stod Navestads Skolans idrottshall i lågor och blev därmed totalförstörd. När vårterminen sedan startade stod de 600 eleverna på skolan utan gympa på schemat då kommunen inte hittat ett alternativ till den nedbrunna idrottshallen.

Knappt ett år senare fick eleverna en tillfällig idrottshall att ha lektion i med väntan på att en ny hall skulle byggas upp. 100meter från skolan byggde vi på Halltec under 3 veckor en tillfällig idrottshall av en lagerhall. En perfekt lösning som stod redo för första lektionen på måndag efter höstlovet 2017.

Den tillfälliga idrottshallen på 15x35x5m som innehåller två salar är utrustad med matta för idrottshall, ribbstolar, handbollsmål, basketkorgar, värme och ventilation för bra luft. Runt idrottshallen byggde vi ett staket som vilar på markskruvar från SlutaGräv skruv. Allt levererat av Halltec.

Under sommaren 2018 blev skolans nya idrottshall klar och den tillfälliga hallen demonterades och byggdes på ny plats.

Levererat:
• Tälthall 15 meters bredd

Service

Våra erfarna och utbildade montörer ser till att våra lagerhallar monteras. Vid behov utför vi även service och underhåll.

Nödhjälp

Plötsligt förändrade förutsättningar? Nya lokalbehov kan uppstå snabbt. Våra lagerhallar är flexibla till sin konstruktion och kan byggas upp snabbt.

Produkt

Vi levererar tälthallar med CE-märkta, svensktillverkade takstolar och sadelfackverk från Deje Stål AB i Värmland.