fbpx

Utställningshall

Våra lagerhallar kan modifieras till utställningshallar. Med rätt utrustning håller de ett skönt inomhusklimat oavsett årstid.

Våra lagerhallar kan modifieras till utställningshallar för tex fordon, möbler och maskiner. Med rätt utrustning kan de hålla ett trevligt inomhusklimat oberoende av väder och årstid.

Vi kan stoltsera med att ha byggt en utställningshall för Icon flygplanet Concord i England, där tälthallen utrustats med en glasad vägg och inrymmer en restaurang.

Grundlösningen för våra utställningshallar är en fribärande fackverkskonstruktion i galvaniserat stål. Väggarna kan bestå av en spänd kvalitativ PVC-duk. Vill du ha en uppvärmd utställningshall rekommenderar vi att använda sandwichelement som väggar. Väggelementen är antingen isolerade med stenull eller PIR-skum. En stor fördel med väggelementen är den korta byggtiden, inflyttning kan ske tidigare än vid ett traditionellt byggande.

Vi samarbetar med några av Sveriges bästa leverantörer av portar, avfuktningsaggregat, isolering, värmesystem och finansieringslösningar. En klar fördel med våra hangarer är den långa livslängden och den korta avskrivningstiden.

Välj mellan att hyra, köpa eller leasa en utställningshall eller lagerhall, vi har rätt finansieringslösning för dig!

Service

Våra erfarna och utbildade montörer ser till att våra lagerhallar monteras. Vid behov utför vi även service och underhåll.

Nödhjälp

Plötsligt förändrade förutsättningar? Nya lokalbehov kan uppstå snabbt. Våra lagerhallar är flexibla till sin konstruktion och kan byggas upp snabbt.

Produkt

Vi levererar tälthallar med CE-märkta, svensktillverkade takstolar och sadelfackverk från Deje Stål AB i Värmland.