fbpx

Bulkhall

En lagerhall kan modifieras till bulkhall och användas för lagring av tex pellets, ved, grus, sand, salt, sågspån eller spannmål.

Bulkhall: stor tälthall optimerad för lagring

Våra lagerhallar kan modifieras till bulkhallar och användas för lagring och förvaring av biobränslen som pellets och ved men även grus, sand, salt, sågspån och spannmål. Torrluftshallar används för alla tillfällen då behov finns att hålla kontroll på fuktnivån. Det gäller framför allt för produkter som obehandlat stål, trä, kartong och emballage.

Dessa hallar är rätt alternativ när du behöver mycket förvaringsutrymmen för dina bulkvaror. Olika typer av fasader kan väljas för att passa in i omgivningen.

Är du i behov av en hall nu-nu? Se vilka hallar vi har på lager just nu

Grundlösningen för våra hallar är en fribärande fackverkskonstruktion i galvaniserat stål som ger stora och fria lagringsytor. Väggarna består av en spänd kvalitativ PVC-duk. Olika typer av fasader kan väljas för att passa in i omgivningen eller för att öka intrångsskyddet.

Våra hallar finns som standard i bredder från 10 till 40 meter och i princip kan de byggas hur långa som helst. Bulkhallen byggs så pass hög att en lastbil kan köra in för i och urlastning. Det är enkelt att förlänga eller korta av hallen efter olika förutsättningar.

Bulkhallen utrustas med stora portar i gavlarna eller med öppna gavelsidor. Längs väggarna byggs en sarg eller fack av tex trä eller betong för maximerat lagringsutrymme. Fråga oss gärna om tips och idéer, vi har många års erfarenhet när det gäller bulkhallar.

Vanligtvis kan våra tälthallar byggas på befintligt underlag, men våra största hallar kan kräva markarbeten.

Vi samarbetar med några av Sveriges bästa leverantörer av portar, avfuktningsaggregat, isolering, värmesystem och finansieringslösningar. En klar fördel med våra hallar är den långa livslängden och den korta avskrivningstiden.

Välj mellan att hyra, köpa eller leasa din lagerhall eller bulkhall, vi har rätt finansieringslösning för dig!

Osäker på vilken snözon som gäller för er? Se på Boverket.se

 

Referenser:
• Pelletshall i Norrsundet • Pelletshall Falu Energi & Vatten • Pelletshall i Hargshamn

Service

Våra erfarna och utbildade montörer ser till att våra lagerhallar monteras. Vid behov utför vi även service och underhåll.

Nödhjälp

Plötsligt förändrade förutsättningar? Nya lokalbehov kan uppstå snabbt. Våra lagerhallar är flexibla till sin konstruktion och kan byggas upp snabbt.

Produkt

Vi levererar tälthallar med CE-märkta, svensktillverkade takstolar och sadelfackverk från Deje Stål AB i Värmland.