fbpx

Hangar

En lagerhall från Halltec kan modifieras till en hangar. Vi bygger dem som enkla väderskydd eller som eleganta utställningshallar.

Våra mångsidiga tälthangarer utformas efter dina behov och kan skräddarsys allt ifrån ett enkelt väderskydd till en elegant, uppvärmd utställningslokal med stora glasade partier. För att tillmötesgå alla önskemål kan vi även erbjuda kundanpassade lösningar som tex takskjutportar, vikportar, gångdörrar och glidande väggpaneler.

Grundlösningen för våra hangarer är en fribärande fackverkskonstruktion i galvaniserat stål. Väggarna kan bestå av en spänd kvalitativ PVC-duk. Vill du ha en uppvärmd utställningslokal rekommenderar vi att använda sandwichelement som väggar. Väggelementen är antingen isolerade med stenull eller PIR-skum. En stor fördel med väggelementen är den korta byggtiden, inflyttning kan ske tidigare än vid ett traditionellt byggande.

Vanligtvis kan våra lagerhallar för hangarer byggas på befintligt underlag. Våra största lagerhallar kan kräva markarbeten.

Vi samarbetar med några av Sveriges bästa leverantörer av portar, avfuktningsaggregat, isolering, värmesystem och finansieringslösningar. En klar fördel med våra hangarer är den långa livslängden och den korta avskrivningstiden.

Välj mellan att hyra, köpa eller leasa din lagerhall eller hangar, vi har rätt finansieringslösning för dig!

Service

Våra erfarna och utbildade montörer ser till att våra lagerhallar monteras. Vid behov utför vi även service och underhåll.

Nödhjälp

Plötsligt förändrade förutsättningar? Nya lokalbehov kan uppstå snabbt. Våra lagerhallar är flexibla till sin konstruktion och kan byggas upp snabbt.

Produkt

Vi levererar tälthallar med CE-märkta, svensktillverkade takstolar och sadelfackverk från Deje Stål AB i Värmland.