fbpx

Tillfällig simhall i Nacka

Den tillfälliga simhallen som vi har levererat är 25x40m med en vägghöjd på 7m.

Näckenbadet i Nackakommun är slitet och kommer inom en snar framtid vara uttjänt. Därför har Nacka kommun beslutat att en ny simhall ska byggas på samma plats. Under byggtiden kommer det finnas en tillfällig bassäng i en provisorisk tälthall från oss som sätts upp vid idrottsplatsen. Under våren -18 startade byggnationen av den tillfälliga simhallen. När den nya simhallen är klar 2020 kommer ersättningsbassängen att monteras ner. 

Den tillfälliga simhallen som Halltec har levererat är 25x40m med en vägghöjd på 7m. Simhallen är byggd på en betongplatta och utrustad med dubbla dukar och isolering för ett behagligt klimat. Vi har byggt ett entresolplan i hallen med ventilations och uppvärmningsaggregat som är anpassat för en simhall. I vår leverans till Nacka Kommun har våra underleverantörer levererat och byggt ihop moduler som fungerar som entré och omklädningsrum samt den bassäng som är placerad i hallen och mäter 25×12,5m.

 

Levererat:
• Tälthall 20 meters bredd

Service

Våra erfarna och utbildade montörer ser till att våra lagerhallar monteras. Vid behov utför vi även service och underhåll.

Nödhjälp

Plötsligt förändrade förutsättningar? Nya lokalbehov kan uppstå snabbt. Våra lagerhallar är flexibla till sin konstruktion och kan byggas upp snabbt.

Produkt

Vi levererar tälthallar med CE-märkta, svensktillverkade takstolar och sadelfackverk från Deje Stål AB i Värmland.