fbpx

Halltec Arena, Lugnet i Falun

Halltec Arena är ett strålande exempel på hur vi snabbt uppförde en ishall för rätt användningsområde.

Hösten 2014 stängdes Faluns ishall ner på grund av omfattande fukt- och mögelskador. Ishallen hade under lång tid varit hemvist åt hockeyspelare, konståkare och curlare, och en viktig arena för Faluns idrotts- och föreningsliv. Men läget var ohållbart, ishallen fick stängas ner och flera hundra ungdomar stod utan träningsarena.

Det var här vi kom in i bilden. På ungefär tio dagar uppförde Halltec en temporär ishall över den befintliga utomhusrinken. Snabb leverans var nödvändigt av två huvudsakliga skäl. Dels eftersom den gamla ishallen stängdes ner mitt under pågående säsong och målet var att inte stänga isen längre än nödvändigt. Dels behövde ishallen vara klar till invigningen av Skid-VM som arrangerades alldeles i anslutning till den nya hallen.

Resultatet blev lyckat, och den temporära ishallen fick namnet Halltec Arena. Det här är ett strålande exempel på hur vi snabbt uppförde en ishall för rätt användningsområde, utan att tumma på kvaliteten.

Service

Våra erfarna och utbildade montörer ser till att våra lagerhallar monteras. Vid behov utför vi även service och underhåll.

Nödhjälp

Plötsligt förändrade förutsättningar? Nya lokalbehov kan uppstå snabbt. Våra lagerhallar är flexibla till sin konstruktion och kan byggas upp snabbt.

Produkt

Vi levererar tälthallar med CE-märkta, svensktillverkade takstolar och sadelfackverk från Deje Stål AB i Värmland.