fbpx

Isolerad tälthall - 20 års erfarenhet

Prisvärt både i anskaffning och drift

Isolerad tälthall

En isolerad tälthall passar utmärkt för lagring av temperaturkänsliga material och är det optimala valet för ett uppvärmt och energisparande lagerutrymme. Vi erbjuder isolering, avfuktning och uppvärmning av alla våra tälthallar – för att varje kund ska hitta den lösning som passar dem bäst.

Tack vare våra tälthallars täta konstruktion möjliggörs hög kontroll över den inre miljön och en energisnål drift. Ett avfuktat torrluftslager är en energisnål och ideal lösning för lagring av fuktkänsligt material, vilket säkerställer er produktkvalitét.  

Osäker på din snözon? Kika in på Boverket.se

Vad är en isolerad tälthall?

En tälthall är en flexibel och prisvärd lösning som byggs snabbt och ger effektivt skydd mot det nordiska klimatet. De kan anpassas från enklaste väderskydd till fullt klimatkontrollerade inomhusmiljöer. Efter byggnation finns under nyttjandet möjlighet att smidigt förlänga, flytta eller demontera efter behov.

Med andra ord är våra isolerade tälthallar en smart lösning för många situationer: exempelvis är de utmärkta som lagerhall, produktionslokal och idrottshall.

Vi har duktiga ingenjörer, montörer och projektledare som tar hand om samtliga delar i projektet om så önskas. Kontakta oss via telefon eller mail så berättar vi mer! Tel: 023-7022400, Mail: info@halltec.se 

Klicka här för att se vad vi har på lager för omgående leverans

Här kan ni se var vi byggt sådana här hallar:
• Lagerhall i Varbergs hamn • Tälthall blir idrottshall i Stockholm • Mora väljer ishall från Halltec • Bilhall till Toyota i Falun

Service

Våra erfarna och utbildade montörer ser till att våra lagerhallar monteras. Vid behov utför vi även service och underhåll.

Nödhjälp

Plötsligt förändrade förutsättningar? Nya lokalbehov kan uppstå snabbt. Våra lagerhallar är flexibla till sin konstruktion och kan byggas upp snabbt.

Produkt

Vi levererar tälthallar med CE-märkta, svensktillverkade takstolar och sadelfackverk från Deje Stål AB i Värmland.