fbpx

Bilhall till Toyota i Falun

Toyota i Falun valde för några år sedan Halltec som leverantör av deras nya bilhall på Ingarvet i Falun.

Toyota i Falun valde för några år sedan Halltec som leverantör av deras nya bilhall på Ingarvet i Falun. Hallen skulle inrymma butikens begagnade bilar som då stod utomhus.

Bilhallen är en över 500 kvm stor lagerhall med runt tak och utrustad med glaspartier. Måtten är exakt 18,6 x 30 m och har en sidohöjd på 2,3m.

Att man valde Halltec som leverantör säger Oskar Mellberg, försäljningschef på Toyota i Falun, var för att det skulle vara kostnadseffektivt och för att designen passade bra till den befintliga byggnaden.

Bilhallen används framförallt för uppställning av våra begagnade bilar. Toyota kommer med nya modeller, vilket gör att den nuvarande bilhallen helt och hållet är en nybilshall, säger Oskar Mellberg.

Men det är också så att kundernas krav stadigt ökar. I dag måste en bilhandlare kunna erbjuda en fullödig bilförsäljning under tak.

– Kunderna kräver att bilarna är fina och rena, kraven ökar.

 

Levererat:
• Isolerad tälthall - 20 års erfarenhet

Service

Våra erfarna och utbildade montörer ser till att våra lagerhallar monteras. Vid behov utför vi även service och underhåll.

Nödhjälp

Plötsligt förändrade förutsättningar? Nya lokalbehov kan uppstå snabbt. Våra lagerhallar är flexibla till sin konstruktion och kan byggas upp snabbt.

Produkt

Vi levererar tälthallar med CE-märkta, svensktillverkade takstolar och sadelfackverk från Deje Stål AB i Värmland.