fbpx

Lagertält

Optimera din lagerhållning på ett flexibelt sätt.

Lagertält

Optimera lagring på ett flexibelt sätt

Letar du efter en flexibel lösning för lagring, som byggs snabbt? Då är våra lagertält det perfekta valet för dig. Vi erbjuder högkvalitativa lagertält att hyra, köpa och leasa, som passar alla typer av lagringsbehov. Med snabb etablering, möjlighet att förlänga, flytta eller demontera efter behov är våra lagertält ett utmärkt val i många situationer. Med över 20 års erfarenhet och fokus på kvalitet, pålitlighet och service, är Halltec din trygga partner när det gäller lagertält.

Klicka för att se vårt lager av nya och begagnade lagertält

Vad är ett lagertält?

Våra lagertält är utformade för att ge dig maximalt utrymme och flexibilitet. Grundlösningen är en fribärande fackverkskonstruktion i galvaniserat stål som kläs med en robust PVC-duk. Oavsett om du behöver temporär eller långsiktiga lagring, kan våra lagertält anpassas efter dina specifika behov. Vi erbjuder standardstorlekar från 10 till 40 meter i bredd och längden kan anpassas efter dina önskemål.

Hyra, köpa eller leasa – såväl nytt som begagnat

Vi förstår att olika företag har olika behov när det gäller lagertält. Därför erbjuder vi flexibla alternativ för att passa just din situation. Du kan hyra ett lagertält för kortare perioder, köpa ett nytt lagertält för långsiktiga behov eller ta en titt på vårt lager av nya och begagnade hallar för extra snabb leverans.

 

Referenser:
• Bilhall till Toyota i Falun • Lagerhall i Varbergs hamn

Service

Våra erfarna och utbildade montörer ser till att våra lagerhallar monteras. Vid behov utför vi även service och underhåll.

Nödhjälp

Plötsligt förändrade förutsättningar? Nya lokalbehov kan uppstå snabbt. Våra lagerhallar är flexibla till sin konstruktion och kan byggas upp snabbt.

Produkt

Vi levererar tälthallar med CE-märkta, svensktillverkade takstolar och sadelfackverk från Deje Stål AB i Värmland.