fbpx

Lagerhallen goes idrottshall

hyra tälthall

I december 2016 stod Navesta Skolans idrottshall i lågor och blev därmed totalförstörd. När vårterminen sedan startade stod de 600 eleverna på skolan utan gympa på schemat då kommunen inte hittat ett alternativ till den nedbrunna idrottshallen. Knappt ett år senare har eleverna nu en tillfällig idrottshall att ha lektion i med väntan på att en ny hall byggs upp. 100meter från skolan har vi på Halltec under 3 veckor byggt en tillfällig idrottshall av en lagerhall. En perfekt lösning som står redo för första lektionen på måndag efter höstlovet. Den tillfälliga idrottshallen som innehåller två salar är utrustad med matta för idrottshall, ribbstolar, handbollsmål, basketkorgar, värme och ventilation för bra luft. Runt idrottshallen har vi byggt ett staket som vilar på markskruvar från SlutaGräv. Allt levererat av Halltec.

 

 

Service

Våra erfarna och utbildade montörer ser till att våra lagerhallar monteras. Vid behov utför vi även service och underhåll.

Nödhjälp

Plötsligt förändrade förutsättningar? Nya lokalbehov kan uppstå snabbt. Våra lagerhallar är flexibla till sin konstruktion och kan byggas upp snabbt.

Produkt

Vi levererar tälthallar med CE-märkta, svensktillverkade takstolar och sadelfackverk från Deje Stål AB i Värmland.