fbpx

Lagertält begagnat - 20 års erfarenhet

Ett smart val för din verksamhet, plånbok och miljön

Lagertält begagnat

Ett begagnat lagertält är alltid en bra investering för din verksamhet, inte minst med tanke på dess korta byggtid, hållbarhet och prisvärdhet. Tälthallar är kända som ett mycket bra och flexibelt alternativ till traditionella byggnationer – i och med möjligheten att förlänga, förkorta och flytta hallen med kort varsel. Bra för din verksamhet, plånbok och miljö med andra ord!

Klicka för att se vårt lager av nya och begagnade lagertält

Hyra, köpa eller leasa?

Varför bör du överväga att hyra lagertält begagnat? För det första ger en hyra dig möjligheten att få den extra lagringskapaciteten du behöver utan att göra en stor initial investering. Du betalar endast för den tid du behöver tältet, vilket gör hyra till ett ekonomiskt fördelaktigt alternativ för kortvariga behov. Dessutom slipper du bekymra dig om underhåll och förvaring när du inte längre behöver tältet.

På Halltec är vi experter på lagertält. Genom att hyra en hall från oss får du tillgång till vårt kunniga team och ett omfattande utbud av olika storlekar och tillval. Vi hjälper dig att hitta den perfekta lösningen för just ditt lagringsbehov och rådger för att på bästa sätt anpassa lagertältet för att möta dina krav.

Osäker på snözon? Se på Boverket.se

Service

Våra erfarna och utbildade montörer ser till att våra lagerhallar monteras. Vid behov utför vi även service och underhåll.

Nödhjälp

Plötsligt förändrade förutsättningar? Nya lokalbehov kan uppstå snabbt. Våra lagerhallar är flexibla till sin konstruktion och kan byggas upp snabbt.

Produkt

Vi levererar tälthallar med CE-märkta, svensktillverkade takstolar och sadelfackverk från Deje Stål AB i Värmland.