fbpx

Lagerhall, först till kvarn

Fullt på lagret? Först till kvarn på det parti av lagerhallar vi nu har inne till snabb leverans. Enklast är att ringa oss på tel. 023-702 24 00 eller att klicka här för att komma i kontakt med oss. 

En fördel med våra lagerhallar är att de kan modifieras och skräddarsys helt efter behov. Valmöjligheter finns i form av bland annat belysning, avfuktare, innerväggar, gångdörrar eller värmefläktar.

Tälthallarna som vi levererar kan användas som exempelvis lagerhall, idrottshall, ishall, ridhall, saltlager, sandlager, bulkhall, bilhall, mässhall och industrilokal. Under användningsområden läser du mer om detta.

Vad finns det för finansieringslösningar, kanske du undrar? Vi samarbetar med några av sveriges ledande finansiella institut, vilket möjliggör för oss att erbjuda finansieringslösningar som är lika flexibla som hallarna i sig. Välj mellan att hyra, köpa eller leasa din hall från Halltec!

Service

Våra erfarna och utbildade montörer ser till att våra lagerhallar monteras. Vid behov utför vi även service och underhåll.

Nödhjälp

Plötsligt förändrade förutsättningar? Nya lokalbehov kan uppstå snabbt. Våra lagerhallar är flexibla till sin konstruktion och kan byggas upp snabbt.

Produkt

Vi levererar tälthallar med CE-märkta, svensktillverkade takstolar och sadelfackverk från Deje Stål AB i Värmland.