fbpx

Service och reparation

service lagerhall

Har ditt företag drabbats av stormen? Våra certifierade montörer utför all form av service som kan behövas av tälthallar, exempelvis dukbyten och reparationer. Tveka inte att höra av er till oss för assistans med din hall, enklast når du oss på tel. 023-70 22 400 annars är ett alternativ att beskriva ert problem i vårt kontaktformulär.

De senaste veckorna har varit blåsiga inte minst på grund av den storm, Dennis, som dragit in över landet. SMHI har under denna tid utfärdat både klass 1 och klass 2 -varningar på flera ställen i landet. Vi är medvetna om att detta kan ställa till med olika sorters problem för företagare och av den anledningen har vi sett till att försöka ha många av våra servicetekniker tillgängliga, för de fall det kan behövas hjälp. Hör av er till oss så hjälper vi just ert företag!

Service

Våra erfarna och utbildade montörer ser till att våra lagerhallar monteras. Vid behov utför vi även service och underhåll.

Nödhjälp

Plötsligt förändrade förutsättningar? Nya lokalbehov kan uppstå snabbt. Våra lagerhallar är flexibla till sin konstruktion och kan byggas upp snabbt.

Produkt

Vi levererar tälthallar med CE-märkta, svensktillverkade takstolar och sadelfackverk från Deje Stål AB i Värmland.