fbpx

Concordens nya hem, en lagerhall

Det historiska flygplanet är skyddat från vädrets makter sedan några år tillbaka i en lagerhall från Halltec.

Concorde G-BOAC, flaggskeppet i British Airways flotta av överljudsplan, står i sin hangar vid Manchester Airport’s Aviation Viewing Park. Det historiska flygplanet är skyddat från vädrets makter sedan några år tillbaka efter att tidigare ha varit uppställt utomhus under flera år. Hangaren tillsammans med ett kafé och besökscenter har gett flygplatsens utställningspark ett lyft.

Halltec använde sig av den mångsidiga hallbyggnaden lagerhall och Concordehangaren mäter 33×66 meter, med en höjd vid nock om 15 meter. Lagerhallens ena vägg består av glas vilket ger en fin utsikt över flygplatsens utställningspark. Lagerhallen inrymmer även en restaurang och sitter ihop med ett besökscentrum som även det består av en lagerhall i dimensionen 12×16 meter. Besökscentrat är specialinrett i tre delar: representationsvåning, luftfartsutställning och utbildningscentrum för besökande grupper.

Service

Våra erfarna och utbildade montörer ser till att våra lagerhallar monteras. Vid behov utför vi även service och underhåll.

Nödhjälp

Plötsligt förändrade förutsättningar? Nya lokalbehov kan uppstå snabbt. Våra lagerhallar är flexibla till sin konstruktion och kan byggas upp snabbt.

Produkt

Vi levererar tälthallar med CE-märkta, svensktillverkade takstolar och sadelfackverk från Deje Stål AB i Värmland.