fbpx

Match Cup Marstrand

En vecka varje sommar förvandlas den pittoreska och vackra ön Marstrand från en lugn skärgårdsby till en knutpunkt i den svenska sommaren.

En vecka varje sommar förvandlas den pittoreska och vackra ön Marstrand från en lugn skärgårdsby till en knutpunkt i den svenska sommaren. Med över hundra tusen besökare, de bästa matchracingseglare i världen, affärssamhället mingel, spännande nattliv och underhållning för hela familjen, alla är inbjudna till en fantastisk vecka.

Åskådarna välkomnas till ön av eventet och en rad utställare längs gångstråket där Halltec de senaste åren levererat tält, terrasser och podie. Vid Marstrands Strandverket stoltserar tält, terrass och läktare för VIP samt en publik del vilket vi bygger på ställning ute i det djupa vattnet med hjälp av dykare.

Blåst, hav och begränsad yta är några av utmaningarna vi jobbar med på ön under byggnation och demontage. En utmaning för oss men en förutsättning för segling.

Service

Våra erfarna och utbildade montörer ser till att våra lagerhallar monteras. Vid behov utför vi även service och underhåll.

Nödhjälp

Plötsligt förändrade förutsättningar? Nya lokalbehov kan uppstå snabbt. Våra lagerhallar är flexibla till sin konstruktion och kan byggas upp snabbt.

Produkt

Vi levererar tälthallar med CE-märkta, svensktillverkade takstolar och sadelfackverk från Deje Stål AB i Värmland.