fbpx

Prisvärd tälthall – 20 års erfarenhet

insida av Halltec tälthall, ny eller begagnad tälthall lagerhall för hyra eller köp

Hyr, köp eller leasa din tälthall

En tälthall är den perfekta lösningen för dig som behöver bygga lagerhall snabbt, oavsett om det avser köp för permanent bruk eller hyra under en begränsad period. Tälthallens främsta kännetecken är dess flexibilitet och mångsidighet, vilket gör den lämplig för olika verksamheter. Dessutom kan den enkelt förlängas, flyttas eller demonteras vid förändrade förutsättningar. Hos Halltec erbjuder vi möjligheten att hyra, köpa eller leasa hallar, vilket ger dig finansieringsalternativ som passar din specifika situation och verksamhet – alltid till konkurrenskraftiga priser. När du väljer Halltec som din helhetspartner får du tillgång till över 20 års erfarenhet och expertis inom området hallar. Hör av dig till oss så berättar vi mer, ring på 023-7022400 eller skicka ett mail till info@halltec.se

 

Klicka här för att se vårt lager just nu

 

Vad kännetecknar en tälthall?

Tälthallen är en konstruktion som ger flera fördelar och passar för en mängd olika ändamål, från industri- och byggverksamheter till fullt utrustade idrottshallar för skolor. Våra hallar konstrueras med robusta stålstommar och kläs med högkvalitativ PVC-duk. Hallarna är hållbara och prisvärda; de kan snabbt etableras, flyttas, förlängas eller demonteras efter behov. Standardmåtten på våra tälthallar varierar mellan 8 och 70 meter i bredd och 4 till 8 meter i höjd, och längden anpassas efter dina önskemål.

 

Klicka här för att se din snözon hos Boverket

 

Optimera din hall för dina behov

Vi är här för att hjälpa dig hitta den optimala lösningen till rätt pris. Oavsett vilka dimensioner du väljer för bredd, längd eller höjd kan vi anpassa hallen efter din verksamhet. Vi erbjuder även populära tillval, inklusive isolering, energieffektiv uppvärmning, belysning, ventilation och avfuktning. Om du planerar att använda hallen som arbetsyta, varmlager eller för idrottsverksamhet kan du välja en isolerad tälthall. För att du ska få ut mesta möjliga av våra produkter har vi utvecklat mervärdestjänster som underlättar ditt beslut. Dessa inkluderar förhandsanalyser, teknisk support, projektledning och fördelaktiga finansieringsmöjligheter. Kontakta oss idag för mer information och för att komma igång med ditt tälthallsprojekt!

 

Urval av referenser:

Service

Våra erfarna och utbildade montörer ser till att våra lagerhallar monteras. Vid behov utför vi även service och underhåll.

Nödhjälp

Plötsligt förändrade förutsättningar? Nya lokalbehov kan uppstå snabbt. Våra lagerhallar är flexibla till sin konstruktion och kan byggas upp snabbt.

Produkt

Vi levererar tälthallar med CE-märkta, svensktillverkade takstolar och sadelfackverk från Deje Stål AB i Värmland.