fbpx

Lagertält: för lager och industri

insida av lagertält (produkten), hyr köp eller leasa denna från Halltec

Vad är ett lagertält?

Lagertält är en kostnadseffektiv, flexibel och snabb lösning för företag i behov av lager och hantering av produkter. Med stora pelarfria ytor, anpassningsbar design och snabb etableringstid är lagertält en idealisk lösning för att skapa lagringsutrymmen snabbt och effektivt. Hos Halltec är vi experter på att tillhandahålla högkvalitativa lagertält och skräddarsydda lösningar för lager- och industribehov. Vi tar hand om hela processen och har all kompetens under samma tak.

Välkommen att kontakta oss på 023-7022400 eller info@halltec.se

 

Fördelar med att hyra eller köpa lagertält

 • Prisvärt lager. Hyr lagertält från 2500kr/månad
  • Såväl material som montage är mer kostnadseffektivt i jämförelse med traditionella byggnationer, medan samma värde uppnås!
 • Flexibelt och anpassningsbart lager
  • Lagertält kan anpassas i storlek för att passa olika lagerbehov. Oavsett om du behöver ett mindre lagringsutrymme eller en stor lagerhall, kan lagertält skräddarsys för att möta dina specifika krav.
  • Du kan enkelt lägga till tillbehör som ventilationssystem, belysning och isolering för att skapa en optimal lagringsmiljö för dina varor.
  • Förändrade förutsättningar? Inga problem. Vi förlänger, förkortar eller hjälper dig att flytta lagertältet för bästa nyttjande.
 • Kort byggtid
  • Med lagertält kan du snabbt och enkelt bygga upp ditt lagerutrymme. Tältstrukturen gör det möjligt att snabbt montera och installera lagertältet, vilket sparar värdefull tid och minimerar produktionsavbrott.
 • Effektivt utnyttjande av yta
  • Lagertält erbjuder en flexibel utrymmeslösning som kan anpassas till befintliga ytor och behov. Du kan placera lagertältet beroende på dina behov och utnyttja ytan på bästa möjliga sätt.
 • Flexibla finansieringsalternativ – Hyr, Köp eller Leasa!
  • Finansiering är en viktig faktor när det gäller lager och industri. Hos Halltec erbjuder vi flexibla finansieringsalternativ för att passa dina behov och budget. Du kan välja att hyra, köpa eller leasa ett lagertält från oss, vilket ger dig möjlighet att anpassa betalningsstrukturen efter din verksamhet.

Lagertält begagnat 

Efter lång tid i branschen har vi allt som oftast en rad begagnade lagertält på lager, för extra snabb leverans. Att hyra eller köpa begagnat lagertält innebär att samma nytta uppnås med mindre resurser och mindre miljöpåverkan. Klicka här för att se vårt lager av nya och begagnade lagertält.

Lagertält referensprojekt

På Boverket kan du se vilken snözon som är relevant för dig – klicka här.

 

Service

Våra erfarna och utbildade montörer ser till att våra lagerhallar monteras. Vid behov utför vi även service och underhåll.

Nödhjälp

Plötsligt förändrade förutsättningar? Nya lokalbehov kan uppstå snabbt. Våra lagerhallar är flexibla till sin konstruktion och kan byggas upp snabbt.

Produkt

Vi levererar tälthallar med CE-märkta, svensktillverkade takstolar och sadelfackverk från Deje Stål AB i Värmland.