fbpx

Idrottshall av tälthall – snabbt och flexibelt

inomhusbild av idrottshall tälthall (halltec)

Bygg den perfekta idrottshallen på ett kostnadseffektivt och flexibelt sätt med en tälthall. För skolor och idrottsklubbar som behöver en snabbt etablerad inomhusarena för idrott och tävlingar, erbjuder tälthallar en smart lösning. Med kort byggtid, enkel demontering och anpassningsmöjligheter till olika idrotter blir tälthallar det optimala valet för att möta behovet av idrottshall. Hos Halltec har vi över 20 års erfarenhet av att leverera högkvalitativa tälthallar och skräddarsydda lösningar för idrottshallar. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Telefon: 023-7022400
Mail: info@halltec.se

 

Idrottshallar för referens:

 

Vad kännetecknar en tälthall?

 

Våra tälthallar som används som idrottshallar är konstruerade med robusta stålstommar och klädda med högkvalitativ PVC-duk. Denna konstruktion erbjuder flera fördelar. Tälthallar är snabbt och enkelt att bygga upp och demontera, vilket gör dem idealiska för tillfälliga eller flyttbara idrottsanläggningar. De kräver inte omfattande grundarbeten, vilket resulterar i betydligt lägre kostnader jämfört med traditionella idrottshallar. Dessutom kan tälthallar anpassas i storlek och utrustning för att möta specifika idrottsgrenar och behov samt enkelt förlängas och förkortas efter behov. En tälthall som används som idrottshall är alltså en kostnadseffektiv och flexibel lösning för skolor och idrottsklubbar.

 

Snabb byggtid för din idrottshall

 

En av de största fördelarna med att använda en tälthall som idrottshall är den snabba bygg- och demonteringstiden. Tälthallar kan sättas upp på kort tid och vara redo att användas för träning och tävlingar inom några veckor. Detta är särskilt fördelaktigt när behovet av en idrottshall är temporärt eller kan komma att förändras – tälthallen kan snabbt byggas ut eller minskas i storlek. När behovet är över eller om behoven förändras kan tälthallen enkelt demonteras och flyttas till en annan plats eller förvaras för framtida användning. 

 

Finansiering av din idrottshall

 

Finansiering är en viktig faktor i valet av idrottshall och därför erbjuder vi olika alternativ för att möta just din verksamhet och situation. Du kan välja att hyra, köpa eller leasa en tälthall av oss, vilket ger dig flexibilitet och kostnadseffektivitet. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och skräddarsydda finansieringslösningar för att säkerställa att du får den idrottshall du behöver utan att överstiga din budget.

Service

Våra erfarna och utbildade montörer ser till att våra lagerhallar monteras. Vid behov utför vi även service och underhåll.

Nödhjälp

Plötsligt förändrade förutsättningar? Nya lokalbehov kan uppstå snabbt. Våra lagerhallar är flexibla till sin konstruktion och kan byggas upp snabbt.

Produkt

Vi levererar tälthallar med CE-märkta, svensktillverkade takstolar och sadelfackverk från Deje Stål AB i Värmland.